loading...

دیگه چه خبر؟

اخبار دنیای هنرمندان،قیمت گوشی،عکس های جذاب

بازدید : 1
جمعه 25 بهمن 1403 زمان : 13:56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دیگه چه خبر؟

نه همیشه! درست است که پخت طولانی بسیاری از مواد مغذی را از بین می‌برد. اما پختن در عین حال نه‌تنها دیواره‌های سلولی سبزیجات را نرم‌تر و هضم آن‌ها را آسان‌تر می‌کند، که ساختار آن‌ها را هم تغییر می‌دهد تا آنچه قابلیت جذب در بدن (bioavailability) نامیده می‌شود، هم افزایش یابد.

◽️در نتیجه سبزیجات پخته معمولا از سبزیجات خاممغذی‌ترند. برای مثال، گوجه‌فرنگی‌ پخته نسبت به گوجه‌فرنگی‌ خام مقدار بیشتری آنتی‌اکسیدان ضدسرطان لیکوپن آزاد می‌کند. هویج‌ پخته هم بتاکاروتن بیشتری دارد. پختن کدو حلوایی، هویج و سیب‌زمینی شیرین در فر هم کاروتنوئیدهای آن‌ها‌ را (رنگدانه‌های غنی از آنتی‌اکسیدان‌ که به مبارزه با التهاب در بدن کمک می‌کنند‌) افزایش می‌دهد.

اگر بدنبال بهترین متخصص مغز و اعصاب هستی روی کلمه بهترین متخصص مغز و اعصاب تهران کلیک کن

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 278
  • بازدید سال : 666
  • بازدید کلی : 25198
  • کدهای اختصاصی